0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Rattle & Frost Project

Biografie The Rattle & Frost Project

The Rattle & Frost Project is een nieuwe 6-mans formatie rond het bekende Nederlandse duo Rattle (Jan Ratering) en Frost (Wim de Vries). Zij timmeren al jaren aan de weg in de vaderlandse showbizz en zijn graag geziene gasten in binnen- en buitenland.

Een coverband boeken of inhuren

In een 2 uur durende show worden de bekendste nummers van Simon & Garfunkel gespeeld en vele hits van artiesten van toen tot nu, o.a. Crosby, Stills Nash & Young, Crowded House, Venice en Byrds.

Kenmerkend is de meerstemmige zang in bijna alle nummers. Geschikt voor personeelsfeesten, festival, concert en feestavond.

Boek een tributeband

De band kan ook worden geboekt voor een show van 1 uur, waarin uitsluitend nummers van Simon & Garfunkel worden gespeeld. Verwacht geen exacte kopie van de plaat van Simon & Garfunkel, maar meer de uitvoering van de bekendste songs in het Central Park concert, met een stevige band ter ondersteuning.

The Rattle & Frost Project boeken

Een avondje herkenbaarheid met prachtige (luister)nummers maar ook zeker om lekker op te dansen. Waan je bij het concert in Central Park van Simon & Garfunkel en zing uit volle borst mee met de krakers van C,S,N & Y en Crowded House.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Rattle & Frost Project boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties