0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Caboose

Biografie Caboose

Caboose is een cover feestband maar die naam doet ze eigenlijk te weinig eer aan. Een  ‘high energy’ band dat zeer interactief, toegankelijk, dansbaar, en 100% live is!

coverband boeken of inhuren

Met een menukaart vol dansbare hits, een knetterende blazerssectie en multivocale zang zorgen ze voor FEEST: entertainment op het podium, interactie met het publiek en een volle dansvloer!

allround feestband

Coverband Caboose bestaat uit een 10-koppige band van enthousiaste, ervaren muzikanten die een onvergetelijk optreden neerzetten. Boeken of inhuren van deze topband zul je dan ook niet snel spijt van krijgen.

Caboose boeken voor scherpste gage

Met hits en veel medleys van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics brengen we het Feest der Herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

zeer breed repertoire

Het repertoire van is zeer veelzijdig; van dance classics tot de grootste hits van het afgelopen millennium. Maar ook rustige easy listening voor tijdens diner en receptie.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Caboose boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties