0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Let’s Groove

Biografie Let’s Groove

Let’s Groove is een jonge coverband. Maar verwacht nu geen muzikanten die net begonnen zijn. In tegendeel. Deze 6 top muzikanten zijn allemaal conservatorium geschoold.

band boeken of inhuren

Als een stel jonge honden gaat dit clubje enthousiaste muzikanten tekeer. En de band hebben maar één doel en dat is de voetjes van de vloer krijgen.

livemuziek boeken bij Burolivemuziek.nl

Ze spelen voornamelijk medleys en Mash ups waardoor er heel veel nummers voorbij komen. Van klassiekers tot aan de tophits van nu. Zeer gevarieerd en zeer allround.

Let’s Groove boeken voor scherpste gage

Deze band is zeer geschikt voor een spetterende bruiloft of een feestelijk bedrijfsfeest. 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Let’s Groove boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties