0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Triple

Biografie Triple

Een dynamische, flexibele, en frisse coverband bestaande uit 3 heren die weten hoe ze elk feest onvergetelijk kunnen maken!
De kracht van Triple is dat ze van elk feestje een knalfeest kunnen maken, kermis, bruiloft, personeelsfeest of ander event, Triple maakt er wat moois van.
Met een erg groot repertoire is deze band uitstekend geschikt voor bijna alle gelegenheden.

Repertoire

Door de jaren heen heeft deze band een allround repertoire opgebouwd en behouden, elk jaar word het bijgehouden en worden de nieuwste hits toegevoegd zodat niks mist.
De muziek die Triple speelt bestaat o.a. uit: evergreens, country, pop, nederpop, rock, smartlappen, top40, diner-dansant, stemmings en achtergrondmuziek.

Nog een beetje extra

Mocht dit alles nog niet genoeg zijn dan heb ik goed nieuws want er is meer, de heren zingen in meerdere talen.
Zowel Nederlands, Engels, Frans, Spaans, en Duits word door deze heren gezongen wanneer hier om gevraagd word.
En met hun moderne geluids- en lichtinstallatie kan het feest niet meer stuk.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Triple boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties