0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Trots
 • Info
 • Repertoire

Biografie Trots

Met een repertoire van Engelstalige pop- en rocknummers en vooral ook dansbare muziek is een avond Trots altijd een geweldige ervaring. Meezingen, dansen en genieten in de meest pure vorm.

Allround coverband boeken

Trots bestaat uit 4 topmuzikanten, die veel energie en plezier koppelen aan veel podiumervaring. Zanger/gitarist Kelly Veerman, topgitarist Ivan Pranger, drummer Bart Klomp en bassist Jack de Vries zijn  professionele muzikanten met liefde voor muziek en 200% gedreven om elke avond speciaal te maken.

Uitgebreid repertoire

Trots behoort al jaren tot de beste en meest geboekte bands van Nederland! De band voelt zich dan ook thuis op grote festivalpodia, feesttenten, grote buitenoptredens, maar is ook in staat om op kleine podia en op bruiloften en feesten een knallend optreden te geven.

Coverband tegen scherpste prijs

Naast de grote optredens kun je Trots ook vinden in de grotere cafe’s, zoals onder andere de Heren van Amstel in Amsterdam (waar de band wordt gezien als een van de beste live-acts) en is Trots te boeken voor privé-feesten.

Band voor bruiloft en feest

Het repertoire van de band Trots is verrassend en nieuw! Het is ook mogelijk Trots akoustisch te boeken. Geef dit aan bij de boekingsaanvraag.

Door elk optreden opnieuw een fantastische show te geven met 200% inzet heeft de band een geweldige live reputatie opgebouwd!

 • Wake me up – Avicii
 • Thinking out loud – Ed Sheeran
 • Blurred lines – Robin Thicke
 • I’m yours – Jason Mraz
 • Sex on fire – Kings of Leon
 • Stolen dance – Milky chance
 • So lonely – the police
 • Locked out of heaven – Bruno Mars
 • Sexy als ik dans – Nielson
 • Happy – Pharell
 • Get Lucky – Daft Punk
 • Don’t stop me now – Queen
 • I gotta feeling – Black eyed peas
 • Can’t buy me love – The Beatles
 • A sky full of stars – Coldplay

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Trots boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie