0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Synergy

Biografie Synergy

Synergy is een energieke en frisse allround top 40 / top 100 coverband afkomstig uit de provincie  Noord–Holland.
De bezetting bestaat uit 5 getalenteerde en gedreven muzikanten die elk hun sporen ruimschoots hebben verdiend in het bar/dancing, zalen en feesttenten circuit en in artiesten begeleiding.

Repertoire

Deze veelzijdige formatie met zangeres brengt een gevarieerd en update repertoire, van de laatste Top 40 Hits tot aan de grootste pop klassiekers, van Dance tot R&B, van Rock tot Pop, van feest tot “beest” en alles wat daartussen zit.
Hierdoor is deze energieke formatie  “waarbij de vonken van het podium afspatten” breed inzetbaar of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, kroeg, dancing/discotheken, feesttenten of festival.

Ervaren en enthousiast

De muzikanten spelen regelmatig de veters uit hun schoenen tijdens de bekende ”Fout van Oud” rockmedley. Muzikaal ervaren zijn ze, maar daar door zeker niet minder enthousiast.
Kortom: SYNERGY is “A nightly experience ” voor iedereen die muzikaal vermaakt wil worden.

Deze band is per 01-06-2017 overgegaan in de band Zebra.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Synergy boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties