0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Get Back Live

Biografie Get Back Live

Het beste uit de jaren ’60 – ’70 LIVE door een topband uit Volendam. De band is gemaakt rond beide lead zangeressen Carola Smit en Marije Koning, met als leadzanger Jack Huigsloot. Verder heeft de band nog wat muzikaal talen door drummer Henk Mooijer, basgitarist Klaas Veerman, gitarist Dirk Hoogland en toetsenist Rik Jurriaans.

Wens om samen een band te beginnen

Lange tijd hadden deze zeven muzikanten de wens om ooit samen een band te starten, waarbij de beste hits uit de jaren zestig en zeventig in het repertoire opgenomen konden worden. Omdat de muzikanten in verschillende bands speelden kon de wens niet in vervulling gaan.

Nieuwe weg inslaan

Toen Carola Smit stopte als zangeres bij BZN, en Henk Mooijer en Jack Huigsloot haar weer spraken, werd de fundering gelegd voor de unieke band; Get Back Live. Het repertoire bevat nummer van o.a. Chi Coltrane, The Monkees, The BeeGees, ABBA, The Mama’s & The Pappa’s, The Doobie Brothers, Lovin’ Spoonful en nog veel meer. In het huidige aanbod van bands voor festivals, feesttenten en bedrijfsfeesten zijn weinig bands te vinden die dit repertoire.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Get Back Live boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties