0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dusty Road

Biografie Dusty Road

LET OP: Deze band is na 45 jaar gestopt met spelen. Bekijk hier andere vergelijkbare coverbands

Alhoewel de naam anders zou verklaren is Dusty Road zeker géén stoffig bandje, integendeel zelfs. Deze allround coverband bestaat al ruim 44 jaar en past zich moeiteloos aan, aan de muzikale wensen vanaf de dansvloer.

Allround coverband

Dusty Road is niet een onbekende in het feestcircuit in de regio Maas en Waal en spelen dan ook met grote regelmaat op bruiloften en partijen waarbij bruiloften toch de grootste groep vormt.

uitgebreid repertoire

Met name op bruiloften is Dusty Road een graag geziene gast en dit komt niet alleen mede door hun grote en uitgebreide repertoire maar ook zeker door het feit dat alles nog steeds live gespeeld word en niet uit een midifile synthesizer komt.

Band voor bruiloft boeken

Deze 5 mans formatie bestaat uit 4 muzikanten en een fantastische zangeres en het genre loopt uiteen van polka , Nederlandstalig , top 40 , evergreens , polonaise , Oldskool 60’s 70’s 80’s en 90’s tot en met de beste downloads van dit moment.

coverband voor scherp gage boeken

Dusty Road staat garant voor een geslaagde en betaalbare avond, zijn voorzien van eigen professioneel licht en geluid installatie en  spelen ze voor kleine en grote gezelschappen.

100% feestgarantie dat is gegarandeerd !!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dusty Road boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties