0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Ratatouille

Biografie Ratatouille

Fantastische 5 mans formatie smartlappen orkest met weergaloze muzikanten die graag versterkt vanaf het podium spelen, maar ook (semi-)akoestisch in te zetten zijn.

Smartlappen boeken tegen scherp tarief

Wat krijg je als je een fantastische jazz-saxofonist, een energieke bascrobaat uit de Tex-Mex, misschien wel de beste drummer/percussionist tussen Cuba en Rotterdam, een gitarist-waar-de-smart-vanaf-spat en een accordeonist/zanger die de droom van iedere schoonmoeder is, bij elkaar zet in de muzikale smeltkroes van het podium?

Hoe gek het ook klinkt: Ratatouille

allround band boeken

Ratatouille speelt een kruidige mengelmoes van swingend, dansbaar repertoire en ouderwetse smartlappen. Vrolijke meezingers en opzwepende ritme’s vormen de ingredienten voor een onweerstaanbaar gerecht uit de internationale keuken.

Zeer breed smartlappen repertoire

Een Zuidamerikaanse peper en een scheutje Caribische rum veranderen een typisch Hollandse dagschotel in een gastronomische creatie waar het publiek geen genoeg van krijgt.

Een gerecht dat bovendien zo gevarieerd is, dat het moeiteloos is aan te passen aan de smaak van het publiek. Jong of oud, Engels, Frans, Spaans of Nederlands, iedereen komt aan z’n trekken met Ratatouille!

Multi inzetbaar orkest

Een uitstekende act voor internationale gelegenheden. Voor een Engels-, Frans-, Duits- of Spaanstalig publiek draait Ratatouille z’n hand niet om.

Solo smartlappen zanger nodig? Peter Faber

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ratatouille boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie