0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Ratband

Biografie The Ratband

De Ratband bestaat uit 4 doorgewinterde profmuzikanten die vonden dat het tijd werd om het classic-rock repertoire nog eens écht retestrak neer te zetten. Luister hun demo en ervaar wat ze daar mee bedoelen. We maken er verder geen woorden aan vuil. Kijk alleen nog even naar het CV van deze mannen!

Auke Busman, vocals en gitaar.

Speelde o.a. in Missing Link, Groev, Buzman’s Holiday en de laatste editie van Twarris. En natuurlijk was hij de zanger van het mooie project “Leonard Cohen op z’n Fries”.

Johan Hofman, bas en vocals.

Speelde in de Jazzpolitie, Link, Toontje Lager en deed een project met Bert Heerink. Met Siep v.d. Ploeg van De Kast speelde hij in Spanner.

Rik Meijer, sologitaar.

Deed optredens met o.a. Herman Brood, Huub van der Lubbe, Bert Heerink, Harry Muskee, Rob Hoeke en Tineke Schoemaker. Hij speelde in A.A. en de Docors en zat in de band van de musical “Alleen op de wereld”. Hij maakte samen met gitarist Erwin Java de CD “Tracks of the Past” waaraan o.a. werd meegewerkt door Harry Muskee, Herman Brood, Tineke Schoemaker én Alvin Lee van Ten Years After. En last but not least speelde hij met Ratband drummer Boy Brostowski in de beruchte Jan Giro Gang

Boy Brostowski, drums.

Stond aan de wieg van de Golden Earring, speelde in de jaren ’60 met de Crazy Rockers, tourde door Duitsland en kwam in 1970 bij The Buffoons. Hij speelde eind jaren 70 bij de Friese bands Road en de Jan Giro Gang en in z’n eigen band Dr. Boy.
Hij deed mee op vele sessies van o.a. Jan Akkerman, Kaz Lux, Bertus Borgers en Hans Dulfer op de CD. Tracks of the Past.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Ratband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties