0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
The Ratband

Biografie The Ratband

De Ratband bestaat uit 4 doorgewinterde profmuzikanten die vonden dat het tijd werd om het classic-rock repertoire nog eens écht retestrak neer te zetten. Luister hun demo en ervaar wat ze daar mee bedoelen. We maken er verder geen woorden aan vuil. Kijk alleen nog even naar het CV van deze mannen!

Auke Busman, vocals en gitaar.

Speelde o.a. in Missing Link, Groev, Buzman’s Holiday en de laatste editie van Twarris. En natuurlijk was hij de zanger van het mooie project “Leonard Cohen op z’n Fries”.

Johan Hofman, bas en vocals.

Speelde in de Jazzpolitie, Link, Toontje Lager en deed een project met Bert Heerink. Met Siep v.d. Ploeg van De Kast speelde hij in Spanner.

Rik Meijer, sologitaar.

Deed optredens met o.a. Herman Brood, Huub van der Lubbe, Bert Heerink, Harry Muskee, Rob Hoeke en Tineke Schoemaker. Hij speelde in A.A. en de Docors en zat in de band van de musical “Alleen op de wereld”. Hij maakte samen met gitarist Erwin Java de CD “Tracks of the Past” waaraan o.a. werd meegewerkt door Harry Muskee, Herman Brood, Tineke Schoemaker én Alvin Lee van Ten Years After. En last but not least speelde hij met Ratband drummer Boy Brostowski in de beruchte Jan Giro Gang

Boy Brostowski, drums.

Stond aan de wieg van de Golden Earring, speelde in de jaren ’60 met de Crazy Rockers, tourde door Duitsland en kwam in 1970 bij The Buffoons. Hij speelde eind jaren 70 bij de Friese bands Road en de Jan Giro Gang en in z’n eigen band Dr. Boy.
Hij deed mee op vele sessies van o.a. Jan Akkerman, Kaz Lux, Bertus Borgers en Hans Dulfer op de CD. Tracks of the Past.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Ratband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie