0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Queen Forever
  • Info
  • Repertoire

Biografie Queen Forever

‘Queen Forever’ blaast iedereen omver met hun fantastische interpretatie van de legendarische Britse rockformatie ‘Queen’. De bekendste Queen Tributeband van Nederland en omstreken speelt alles 100% live. Natuurlijk komen al jouw favoriete ‘Queen’ nummers voorbij tijdens deze twee uur durende show.

Ook epische Queen pareltjes zoals: ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Innuendo’ en het magische ‘Barcelona’ worden uitgevoerd met passie en souplesse.

Queen tribute band boeken

Niet alleen met je ogen dicht heb je het idee dat je naar Queen luistert. Je kunt gerust je ogen openen, want de band doet haar uiterste best niet alleen het geluid van ‘Queen’ zo exact mogelijk te benaderen, ze kleden zich ook als de leden van Queen.

Dit brengt een volledig audiovisuele ervaring en het nostalgische ‘Queen’ gevoel met zich mee. Freddie wordt vertolkt door Timothy Drake, wie heeft meegedaan aan het RTL4 programma “My name is..” en is daar tweede geworden. Kort daarna werd de band geformeerd en in de daaropvolgende jaren hebben zij naast Nederland in vele andere landen mogen optreden.

Denk hierbij aan landen als Belgié, Oostenrijk, Zwitserland, China, Spanje, Italië, Groot-Brittannië, Duitsland en Mexico getoerd. Timothy had zelfs de eer om voor de Britse ambassade in Koeweit te mogen optreden, wat een waar testament is aan zijn geloofwaardigheid als Freddie Mercury.

Queen Forever trekt volle theaterzalen

De kans is aanwezig dat je Queen Forever al een zag. Want in 2016 werd ‘Queen Forever’ gevraagd om het verhaal en het muzikale leven van Freddie Mercury neer te zetten in de Nederlandse theaterproductie ‘I Want To Break Free’, deze hebben ze 2 seizoenen en maar liefst 67 shows succesvol gespeeld in Nederland en België.

Momenteel speelt de groep – naast hun reguliere rock shows – in de theaterproductie Queen the Music; een show waarbij de muziek van Queen centraal staat. Vanwege het grote succes gaan zij inmiddels het derde theater seizoen in met deze show. Queen Forever speelt jaarlijks voor tienduizenden mensen en het publiek is altijd dolenthousiast.

Queen Tribute band boeken tegen scherpste gage

Muziektempels, theaters & event-organizers kiezen voor Queen Forever omdat zij garant staat voor kwaliteit. Zij spelen hierdoor regelmatig op in uitverkochte events. Al met al: ‘Queen Forever’ is een act die je moet zien, horen en ervaren.. Je boekt deze onvergetelijke rock Queen Tribute band of een andere spectaculaire (tribute)band voor het scherpste gage bij Burolivemuziek.

Foto: Buitink Fotografie

I want to break free – Bohemian Rhapsody – Innuendo – Barcelona – Another one bites the dust – Don’t stop me now – Bicycle race & many more!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Queen Forever boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie