0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Doe Maar Na / Doe Maar tribute

Biografie Doe Maar Na / Doe Maar tribute

Een waardig tribute aan die fantastische nederpopband uit de jaren 80, Doe maar. Met de Doe Maar Na / Doe Maar tribute haal je dat echte Doe Maar gevoel weer in huis.

Tribute band boeken of inhuren

Deze tributeband werd samengesteld voor een eenmalig optreden, maar al gauw stroomden de vervolgoptredens binnen. Vier topmuzikanten (Geert Leurink, Rutger Renden, Alexander Klement en Mark Schreuders).

Simpel online bands boeken

Daarom werd besloten om verder te gaan met het delen van hun gemeenschappelijke passie: Nederska en reggae spelen. Ze nemen je mee in een energieke
show die terug gaat naar de tijd dat Nederland zuurstokroze en fosforgroen kleurde.

Doe Maar Na / Doe Maar tribute

Alle grote hits, zoals ‘Is dit alles’, ’32 jaar’ en ‘De bom’ van de populairste Nederpop band ooit passeren de revue.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Doe Maar Na / Doe Maar tribute boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties