0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
LKT (Lenny Kravitz tribute)

Biografie LKT (Lenny Kravitz tribute)

LKT (Lenny Kravitz tribute) is een Italiaanse band die meer dan twee decennia van Lenny Kravitz’s baanbrekende hits, vanaf het eerste album op de recente “Black and White America”. Hits als ‘Mama Said’, ‘Let Love Rule “,” Are You Gonna Go My Way “,” Always On The Run “,” Ik zal wachten en’ It Is not Over Till It’s Over “.

een mix van rock gitaren

LKT (Lenny Kravitz tribute) boekje voordelig bij burolivemuziek.nlBijzondere aandacht wordt gegeven aan de kenmerkende sound die altijd heeft gekenmerkt de muzikale productie van Lenny Kravitz.

Het resultaat is een hip, hoge energie en zeer onderhoudend concert, een mix van rock gitaren en een funky ritmesectie het aanbieden van de meest complete en getrouwe reproductie van shows Lenny’s,

met inbegrip van de geweldige stem en het uiterlijk van een van de beste imitators van Lenny Kravitz.

Hits als ‘Mama Said’

Door de jaren heen Lenny Kravitz Tribute heeft uitgevoerd in heel Europa, het spelen in zalen, festivals en privé-evenementen.

De muziek van Lenny Kravitz inspireert miljoenen mensen en Lenny Kravitz Tribute wordt brengen aan de massa.

Lenny Kravitz- tribute met italiaanse zanger Agostino Pisani. Hij heeft de looks en de sound van Kravitz: See for your self:

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je LKT (Lenny Kravitz tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties