0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
LKT (Lenny Kravitz tribute)

Biografie LKT (Lenny Kravitz tribute)

LKT (Lenny Kravitz tribute) is een Italiaanse band die meer dan twee decennia van Lenny Kravitz’s baanbrekende hits, vanaf het eerste album op de recente “Black and White America”. Hits als ‘Mama Said’, ‘Let Love Rule “,” Are You Gonna Go My Way “,” Always On The Run “,” Ik zal wachten en’ It Is not Over Till It’s Over “.

een mix van rock gitaren

LKT (Lenny Kravitz tribute) boekje voordelig bij burolivemuziek.nlBijzondere aandacht wordt gegeven aan de kenmerkende sound die altijd heeft gekenmerkt de muzikale productie van Lenny Kravitz.

Het resultaat is een hip, hoge energie en zeer onderhoudend concert, een mix van rock gitaren en een funky ritmesectie het aanbieden van de meest complete en getrouwe reproductie van shows Lenny’s,

met inbegrip van de geweldige stem en het uiterlijk van een van de beste imitators van Lenny Kravitz.

Hits als ‘Mama Said’

Door de jaren heen Lenny Kravitz Tribute heeft uitgevoerd in heel Europa, het spelen in zalen, festivals en privé-evenementen.

De muziek van Lenny Kravitz inspireert miljoenen mensen en Lenny Kravitz Tribute wordt brengen aan de massa.

Lenny Kravitz- tribute met italiaanse zanger Agostino Pisani. Hij heeft de looks en de sound van Kravitz: See for your self:

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je LKT (Lenny Kravitz tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie