0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
VooDoo People (Prodigy tribute)

Biografie VooDoo People (Prodigy tribute)

The Prodigy staat al 25 jaar aan de top van het elektronische muzieklandschap. Met hun grote doorbraak in 1996 met het album ‘Fat of the land’ waarbij tientallen miljoenen albums werden verkocht, was de band wereldwijd een hit. Zij zorgde ervoor dat er een keihard electro-album zowel bij rockers als dansliefhebber in de platenkast belande.

Stuwende livedrums, gierende gitaren en powervocals

Voodoo People is een rock tribute aan The Prodigy. De band speelt al hun grote hits o.a.:’Smack my bitch up, Firestarter, Out of Space & Omen’ en doet dat zoals het bedoeld is met stuwende livedrums, gierende gitaren en powervocals. Met de herkenbare samples van ‘The Prodigy’ zorgt Voodoo People ervoor dat elk optreden in een feestelijke chaos eindigt. Deze tributeband, bestaande uit echte rockbeesten met een passie voor ‘the Prodigy’, heeft een echte ‘in your face stage-act’ en weet elke zaal om te toveren tot een grote kolkende massa. Zo zullen velen zich de beruchte vrijdagavond op de ‘Zwarte Cross 2012’ nog lang heugen!

Podiumervaring

De bandleden van Voodoo People hebben gemiddeld 20 jaar podiumervaring en brengen hun tribute strak, energiek en met passie. Als je van The Prodigy houdt is dit de band die je gezien en gehoord moet hebben!!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je VooDoo People (Prodigy tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties