0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Abba Fever

Biografie Abba Fever

Abba Fever is een ABBA tribute act van wereldklasse. In 2018 won de band de juryprijs van de Battle of the Tributebands. Een geweldige prestatie die voortkomt uit een jarenlange performance van ABBA.

Tributebands boeken of inhuren

ABBA trekt al ruim 40 jaar nog steeds alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. De hits als Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo worden dan ook bij ieder optreden luidkeels meegezongen.

Boek een band

Geen enkele ABBA hit word overgeslagen tijdens een optreden. De echte fans komen dan ook flink aan hun trekken in de prachtige shows van deze tributeband. Gegarandeerd krijg je de fever van deze act.

Handgemaakte kostuums, sfeervolle podiumsetting (bij de bandversie), prachtige album tracks en natuurlijk de adembenemende stemmen van de stand ins van Agnetha en Frida die tot leven komen in de show.

Abba Fever boeken voor scherpste gage

Een onvergetelijke meezingshow.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Abba Fever boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties