0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
We Want Abba

Biografie We Want ABBA

Nieuw: ‘We Want ABBA!’ een te gekke Disco Dance act met de lekkerste ABBA songs. Mandy en Sandy zingen alle bekende hits van de vermaarde Zweedse formatie ABBA.

Tribute band boeken

Wie kent ze niet? ABBA scoorden hit-na-hit in de jaren ’70 en ’80 na het winnen van het Eurovisie Songfestival in 1974. Bij We want Abba, de tributeband wordt de karakteristieke sound van ABBA wordt uitgevoerd door de zangeressen Mandy Huydts en Sandy Kandau. Zij geven de klassiekers een eigentijdse sound die zowel origineel als eervol is!

Boek een Abba tribute

Mandy en Sandy hebben gezamenlijk een schat aan zang- en event ervaring variërend van het Eurovisie Songfestival (Frizzle Sizzle), de Frogettes, Candy Dulfer en vele anderen waarmee ze op de bekende pop-podia en theaters in Nederland hebben gestaan.

Tribute artiesten

Deze bevlogen professionals staan met ‘We Want ABBA!’ dus garant voor kwaliteit, ervaring en top muzikaliteit met een frisse twist!Mandy en Sandy nemen ook nog aanstormend talent DJ Max Kilian mee.

Boek Abba Tribute

Max is de protegé van niemand minder dan DJ Don Diablo. Samen met hem klinkt de ABBA remix-sound nog beter waardoor ieder optreden een waar dance feest wordt voor jonge en oude ABBA-fans.

We want ABBA boeken of inhuren

Heb jij binnenkort een event waar jij feest garantie voor nodig hebt? Dan is We Want ABBA echt een aanrader. Deze drie zijn alle ingredienten die je nodig hebt van ieder partijtje een onvergetelijk feest te maken! Je boekt deze tribute act eenvoudig via ons.

Nog vragen? Kijk bij onze veelgestelde vragen of neem gewoon even contact op. Wij helpen je graag!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je We Want Abba boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie