0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
We Want Abba

Biografie We Want ABBA

Nieuw: ‘We Want ABBA!’ een te gekke Disco Dance act met de lekkerste ABBA songs. Mandy en Sandy zingen alle bekende hits van de vermaarde Zweedse formatie ABBA.

Tribute band boeken

Wie kent ze niet? ABBA scoorden hit-na-hit in de jaren ’70 en ’80 na het winnen van het Eurovisie Songfestival in 1974. Bij We want Abba, de tributeband wordt de karakteristieke sound van ABBA wordt uitgevoerd door de zangeressen Mandy Huydts en Sandy Kandau. Zij geven de klassiekers een eigentijdse sound die zowel origineel als eervol is!

Boek een Abba tribute

Mandy en Sandy hebben gezamenlijk een schat aan zang- en event ervaring variërend van het Eurovisie Songfestival (Frizzle Sizzle), de Frogettes, Candy Dulfer en vele anderen waarmee ze op de bekende pop-podia en theaters in Nederland hebben gestaan.

Tribute artiesten

Deze bevlogen professionals staan met ‘We Want ABBA!’ dus garant voor kwaliteit, ervaring en top muzikaliteit met een frisse twist!Mandy en Sandy nemen ook nog aanstormend talent DJ Max Kilian mee.

Boek Abba Tribute

Max is de protegé van niemand minder dan DJ Don Diablo. Samen met hem klinkt de ABBA remix-sound nog beter waardoor ieder optreden een waar dance feest wordt voor jonge en oude ABBA-fans.

We want ABBA boeken of inhuren

Heb jij binnenkort een event waar jij feest garantie voor nodig hebt? Dan is We Want ABBA echt een aanrader. Deze drie zijn alle ingredienten die je nodig hebt van ieder partijtje een onvergetelijk feest te maken! Je boekt deze tribute act eenvoudig via ons.

Nog vragen? Kijk bij onze veelgestelde vragen of neem gewoon even contact op. Wij helpen je graag!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je We Want Abba boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties