0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Deurzakkers

Biografie De Deurzakkers

De Deurzakkers zijn Willem van Schijndel en Clemens van Bracht. Een feestelijk duo uit Brabant dat weet hoe ze een feestje moeten maken.

Het duo is begonnen in 1974 en hun grootste hit was Zak eens lekker door, dat op elke carnaval weer uit de speakers knalt.
De Deurzakkers zijn vooral bekend in het carnavalssegment.

Carnaval

Clemens en Willem zien het bezig zijn met De Deurzakkers, naast hun dagelijkse werkzaamheden, vooral ook als een en al ontspanning. Jaarlijks verschijnt er een single en tussentijds is het repertoire steeds uitgebreid met een aantal zeer gevarieerde Hollandse Hits medley’s, maar ook zomerliedjes.

Half uur lekker feesten

Het hele jaar door worden optredens verzorgd in Nederland en België, maar ook ver daarbuiten.

Hun lijfspreuk is niet voor niets; “Het Feest kan beginnen want wij zijn binnen”

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Deurzakkers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties