0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
New City Strings

Biografie New City Strings

New City Strings is een trio dat bestaat uit piano, cello en viool. Zij transformeren op een sensationele en sfeervolle wijze de welbekende hits en popsongs tot een prachtige verassende compositie.

Livemuziek voor bruiloft boeken

Er worden niet alleen easy nummers gespeeld maar dit trio zorgt voor een samensmelting van pop en symfonieën voor nét dat beetje meer. De act kan ingetogen spelen maar ook uitbundig met opzwepende beats.

Boek een duo

Dit is dan ook een act die heel divers in te zetten is. Als intermezzo tijdens een diner of voor een spectaculaire opening met dans en beats. Een sprankelende act met een bijzondere samensmelting van popmuziek en symfonieën.

New City Strings boeken voor scherpste gage

We maken graag een mooi voorstel op maat. In diverse formaties te boeken. En zeer geschikt voor de meest sfeervolle gelegenheden.

 

fotocredits: Bas Uijlings

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je New City Strings boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties