0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Fritz & Danny

Biografie Fritz & Danny

Fritz & Danny zijn van het kaliber; échte muzikanten. Akoestische muziek producerend op podium met de beste en bekendste klassiekers en die in al zijn puurheid laten horen.

Akoestisch duo boeken of inhuren

De mannen stonden al op grote festivals als zwarte cross en paaspop maar ook op kleine podia staan ze beslist hun mannetje. Ze zijn maar met z’n tweeën maar de energie spat er vanaf.

Boek een band

Je kunt een flink portie heerlijke klassiekers verwachten van de heren. Het beste van The Beatles, Dire Straits, The Doors, Jimi Hendrix, Guns ’n Roses, Red Hot Chili Peppers, Elvis Presley en vele andere.

Fritz & Danny boeken voor scherpste gage

Met slechts twee akoestische gitaren en hun tweestemmige zangstemmen zetten ze iedere zaal op de kop met het feest der herkenning. Deze gasten rocken! Je hoort de liefde voor het ruigere werk.

Fritz is bekend als ex lead gitarist van de band Rattle Snake Shake en Danny is frontman van rock n roll sensatie Twenty Sicks.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Fritz & Danny boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties