0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Duo kerstmuziek

Biografie Duo kerstmuziek

Zoek je livemuziek voor jouw kerstreceptie, kerstfeest of kerstborrel? Dan is passend livemuziek op de achtergrond zeer sfeervol. Duo kerstmuziek verzorgt deze sfeervolle livemuziek.

Kerstmuziek boeken of inhuren

Dit ervaren duo is in 2009 afgestudeerd aan het conservatorium in Amsterdam en daarna altijd werkzaam geweest bij diverse producties. Sinds 2017 is dit ervaren zangduo ontstaan.

Duo en solo artiesten en bands

De meest bekende en herkenbare kerstnummers.  Samen zorgen zij voor de ultieme kerstsfeer en romantische kerstduetten. De nummers die zij zingen zijn vooral easy listening en vrolijk, met een ‘Michael Bublé’ achtige feel. Natuurlijk mogen de grote kerstklassiekers niet ontbreken!

Duo kerstmuziek boeken voor scherpste gage

Daarnaast kan dit duo begeleid worden op piano. De mooiste melodieën en al dan niet op verzoek. Met pianist als toevoeging weet u zeker dat u een onvergetelijke kerst borrel/diner/feest heeft, waarbij er ook nog gedanst zou kunnen worden.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Duo kerstmuziek boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties