0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Kees Plat

Biografie Kees Plat

Volendamse zanger Kees Plat is geboren op 9 januari 1957 en is naast zanger ook songwriter. Kees is tevens bandlid en oprichter van de tributeband Tribute to the Cats band.

(Volendamse)zangers boeken of inhuren

De grootste passie van Kees is het optreden voor publiek. Of dit nu alleen is of als duo Kees en Mark of met de complete tributeband van de Cats. Kees is een gepassioneerde artiest.

Bekende zangers en zangeressen 

In 2015 maakte Kees zijn eerste Engelstalige solo album “A Boy From Nowhere”.

Een optreden van Kees is altijd een Feest der Herkenning. Zijn repertoire bestaat uit ruim 500 liedjes waarvan 95 van The Cats. Hiervoor heeft hij zelf de orkestbanden en de arrangementen gemaakt.

Kees Plat boek je voor scherpste gage

Kees is dan ook de enige zanger in NL met dit zeer grote en gewaardeerde The Cats repertoire. Daarnaast heeft hij ruim 150 nummer 1 hits uit de jaren 60.
Van Tom Jones tot de Stones.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kees Plat boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties