0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Pianist Paul Backbier

Biografie Pianist Paul Backbier

Brabantse pianist Paul Backbier is een geboren entertainer en staat al ruim 30 jaar op het podium. Hij is in staat om van ieder feest of evenement een sfeervolle dansgelegenheid te maken.

zangers en zangeressen boeken of inhuren

Met Paul kun je alle kanten op. Moet het lekker klein, sfeervol achtergrondmuziek zijn? Of juist meer swingend en interactief de aanwezige gasten laten dansen en meedoen. Geen enkel probleem.

bands en artiesten boek je simpel online

Kies voor de juiste muziekstijl. Van lounge muziek, jazz, rock ’n roll, disco of top 40. Naast zijn mooie stem is Paul tevens multi instrumentalist en zal spelen op piano, saxofoon of gitaar.

Pianist Paul Backbier boeken voor scherpste gage

Het sax lounge concept van Paul is inmiddels bekend op menig feest. Hierin kan hij zijn voorliefde voor jazz, soul en latin ten gehore laten brengen. Al dan niet in combinatie met een dj (voor de beats) zorgt Paul voor dat zo bekende lounge sfeertje.

coverband en stemmingsorkest voor bruiloft of feest

Naast solist is Paul ook te boeken in het stemmings duo Party & Co.  Muzikaal talent gebundeld in 1 duo en zeer geschikt voor sfeervolle diners, swingende (bedrijfs)feesten en zelfs voor een spetterende bruiloft.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Pianist Paul Backbier boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties