0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Party & Co

Biografie Party & Co

Het duo Party & Co bestaat uit zanger/entertainer Paul Backbier en zangeres Petra. Deze gouden combinatie is de perfecte invulling voor alle sfeervolle feesten en partijen.

Duo en stemmingsorkesten boeken of inhuren

Paul Backbier is een zeer ervaren multi instrumentalist en heeft al ruim 30 jaar ervaring op de meest uiteenlopende podia in binnen- en buitenland.
Zangeres Petra is een fanastische zangeres die Paul perfect aanvult. Dit zorgt voor een prachtig afwisselend repertoire.

Coverband voor bruiloften en feesten

Dit duo komt met een kleine geluidsinstallatie met een mooie witte hoogglans mini vleugel en is dan ook zeer geschikt voor de meest sfeervolle gelegenheden en feesten. En over het repertoire hoeft u zeker niet in te zitten.

Party & Co boeken voor scherpste gage

Combineer muzikaal talent met passie, inzet en een jarenlange ervaring en je krijgt dit fantastische duo/stemmingsorkest/coverband voor jouw feest of evenement.

Voor Paul Backbier solo kun je hier terecht.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Party & Co boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties