0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
One Shot

Biografie One Shot

One Shot is een 6 koppige coverband. Een energieke groep muzikanten met zangeres Anouk. Een band voor wie geen feest te klein of groot is. Of het nu een bruiloft, feesttent, schuurfeest of besloten privéfeestje is. De band gaat er altijd voor.

Coverband boeken of inhuren

De band speelt de grootste top 40 hits, de bekendste 80’s en 90’s klassiekers en classics. Al dan niet in een vette mashup of medley. Het zorgt er in ieder geval voor dat de mensen helemaal los gaan.

Boek een band

Van  AC/DC naar Abba en alles wat daar tussenin zit, zeg maar. Oprecht kun je dit een allround coverband noemen die op ieder feest zorgt voor de juiste sfeer en uitzinnige mensen met handjes in de lucht.

One Shot boeken voor scherpste gage

You’ve got ONE SHOT, so make it your BEST SHOT!!!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je One Shot boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties