0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
DIS Band Live

Biografie DIS Band Live

Nadat ze in 2014 in de finale stonden van de Clash of the Coverbands is het hard gegaan met DIS Band Live. Overal waar ze optreden gaat het publiek helemaal uit hun dak.

coverband boeken of inhuren

De band speelt uitgebalanceerd waardoor een diverse mix van swingende medleys, knallende rocknummers en rustige ballads ontstaat. Voor ieder wat wils.

Band boeken voor scherpste gage

Doordat populaire hits, klassieke meezingers en Nederlandstalige knallers elkaar in snel tempo opvolgen, spat de energie van het podium en ontstaat een spetterende show.

Dis Band Live boeken of inhuren

De band komt uit NH en is in deze provincie niet meer weg te denken op kermissen, schuurfeest en festivals. Maar nu gaat de band als een olievlek door heel Nederland en kunnen nog meer mensen van deze topband genieten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je DIS Band Live boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties