0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Orange River
  • Info
  • Repertoire

Biografie Orange River

De coverband Orange River speelt de bekendste en gezelligste rock en pop nummers uit decennia popmuziek. De band komt uit Friesland en  bestaat uit 6 enthousiaste muzikanten waaronder een dame als toetsenist.

Boek een rock en pop band

Een dame op keyboard kom je niet vaak tegen en kenmerkt gelijk deze jonge band met aardig wat ervaring. Naast de keyboard een drummer, bassist, 2 gitaristen en een zanger met een goede strot.

Coverband boeken of inhuren

De band speelt heel herkenbare nummers voor jong en oud. De mannen en dame bewijst dat je met een rock en pop repertoire heel goed een vet feest kan maken op bv een bruiloft, tentfeest of schuurfeest.

Orange River boeken voor scherpste gage

De band gaat als een stel jonge honden los op het podium en blijft door rocken totdat iedereen beweegt.

 

oa. Kensington, Blues Brothers, Doe Maar, Red hot chilli peppers, Abba, Drukwerk, Chef Special , Rammstein , The Police, Queen, Blondie, Jovink, Bökkers, CCR, Kim Wilde, Boudewijn de Groot, Elvis AD/DC en van vele andere.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Orange River boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties