0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Mr. Nice

Biografie Mr. Nice

Frontman Jared Grant (bekend van The Voice Of Holland) en frontvrouw Lola Green (bekend van Sabrina Starke en Sarah-Jane) zorgen ervoor dat je binnen no-time weer in de 70’s leeft. Houd je meer van artiesten als Beyonce of Bruno Mars? Dan ben je bij Mr. Nice ook aan het goede adres!

Bekende zangers en muziekanten

Deze geweldige zanger en zangeres worden begeleid door een altijd groovende band met een hele strakke blazerssectie. De muzikanten (bekend van Marutyri) hebben
al op vele internationale festivals gespeeld, o.a. het North Sea Jazz Festival.

Veelzijdig

Door de veelzijdigheid van de muzikanten en de waanzinnige dansmoves van Jared en Lola, is elke show compleet uniek.

Mr. Nice boek je tegen de scherpste prijs

Dus wat voor feest je ook geeft, Mr Nice maakt er altijd een onvergetelijk feest van!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mr. Nice boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties