0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Paper Plane

Biografie Paper Plane

De Paper Plane Homp Express dendert sinds jaar en dag over elk podium in Nederland. De band bewerkt bekende liedjes met een flinke klodder vet tot strakke, opzwepende versies.

Rock- en feestband boeken

Door de interactie tussen publiek en band spettert het muzikale feest der herkenning van het podium en weet Paper Plane feilloos hoofd en heupen van de bezoekers te raken.

Paper plane boeken voor scherpste gage

Een optreden van Paper Plane is een belevenis, een tourtocht langs de hits van de afgelopen 50 jaar.
Bekende- maar ook minder bekende liedjes worden voorzien van een flinke klodder vet; het stampende rockgeluid zoals wij dat van Paper Plane gewend zijn.

Bonnie st Claire

Paper Plane staat in het land vooral bekend als cover band, maar het is niet voor het eerst dat de band met eigen werk komt.
In 2015 werd de single ‘we vieren het leven’ onder grote belangstelling gelanceerd. De single werd bijzonder goed ontvangen en scoorde bij de regionale en nationale zenders.

Coverband boeken of inhuren

Goede bekende van de band, Bonnie St.Claire, reikte de single uit aan de bandleden.
Vorig jaar nog bracht Paper Plane samen met de bekende zangeres een live versie van haar top 10 hit ‘Bonnie kom je buiten spelen’ uit op YouTube.

Feestbands boek je simpel online

Paper Plane stond in het voorprogramma van De Dijk, Slade en Rowwen Hèze.
Ook speelden zij feesttenten plat met BZB, Peter Koelewijn, Normaal, Alain Clark, Bonnie St.Clair, Mooi Wark, The Wild Romance en Van Velzen.

(boeren)rock bands en feestbands

De band bereikte tweemaal met succes de finale van Radio 2 Top 2000 Covers en de Coverband Finale van Radio 538 waarbij Paper Plane live optrad in het programma Evers Staat Op in aanwezigheid van Guus Meeuwis.

Feesttenten, kroegen, festivals, kermis, zalen of de plaatselijke kantine?  Binnenkort zijn we bij jou in de buurt!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Paper Plane boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties