0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Paper Plane

Biografie Paper Plane

De Paper Plane Homp Express dendert sinds jaar en dag over elk podium in Nederland. De band bewerkt bekende liedjes met een flinke klodder vet tot strakke, opzwepende versies.

Rock- en feestband boeken

Door de interactie tussen publiek en band spettert het muzikale feest der herkenning van het podium en weet de band feilloos hoofd en heupen van de bezoekers te raken.

Paper plane boeken voor scherpste gage

Een optreden is een belevenis, een tourtocht langs de hits van de afgelopen 50 jaar met bekende- maar ook minder bekende liedjes worden voorzien van een flinke klodder vet; het stampende rockgeluid.

Bonnie st Claire

Paper Plane staat in het land vooral bekend als cover band, maar het is niet voor het eerst dat de band met eigen werk komt.
In 2015 werd de single ‘we vieren het leven’ onder grote belangstelling gelanceerd. De single werd bijzonder goed ontvangen en scoorde bij de regionale en nationale zenders.

Coverband boeken of inhuren

Goede bekende van de band, Bonnie St.Claire, reikte de single uit aan de bandleden.
Vorig jaar nog brachten ze samen een live versie van haar top 10 hit ‘Bonnie kom je buiten spelen’ uit op YouTube.

Feestbands boek je simpel online

Stonden in het voorprogramma van De Dijk, Slade en Rowwen Hèze.
Ook speelden zij feesttenten plat met BZB, Peter Koelewijn, Normaal, Alain Clark, Bonnie St.Clair, Mooi Wark, The Wild Romance en Van Velzen.

(boeren)rock bands en feestbands

De band bereikte tweemaal met succes de finale van Radio 2 Top 2000 Covers en de Coverband Finale van Radio 538 waarbij Paper Plane live optrad in het programma Evers Staat Op in aanwezigheid van Guus Meeuwis.

Feesttenten, kroegen, festivals, kermis, zalen of de plaatselijke kantine?  Binnenkort zijn we bij jou in de buurt!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Paper Plane boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie