0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Alain Clark

Biografie van Alain Clark

Alain Clark schrijft, zingt en produceert. In het begin waren zijn teksten in het Nederlands maar  tegenwoordig zingt hij in het Engels.
Als producer werkte hij onder meer voor Ali B.

Bekende zangers en zangeressen boeken of inhuren

Naast hits wist Alain Clark ook veel prijzen te winnen zoals een Zilveren Harp en een Edison Music Award. In 2013 was Alain mede schrijver van het matig ontvangen koningslied.

artiesten boeken bij Burolivemuziek.nl

De muziek kreeg Alain met de paplepel in. Zijn vader Dane Clark zit al ruim 30 jaar in de muziek. Een duo met Dane en Alain behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden.

Alain Clark boeken voor scherpste gage

In 2018 doet Alain mee aan het mateloos popualaire tv programma ‘Beste zangers’. Samen met Trijntje Oosterhuis, Lee Towers en Tino Martin.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Alain Clark boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties