0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Jaimi Faulkner

Biografie Jaimi Faulkner

Dit jonge multi-talent uit Australie kon niet onopgemerkt blijven met zijn warme en soulful stemgeluid.

Blues, Folk en Soul

Jaimi Faulkner voordelig boeken bij Burolivemuziek.nlMet alleen zijn gitaar, een stompbox en zijn stem, brengt hij een mengelmoes van verschillende stijlen, en hiermee zijn eigen, unieke geluid.
De zanger kreeg Blues, Folk en Soul met de paplepel ingegoten

en won o.a. de ‘Bluesperformer of the Year’ award.
Hij verhuisde naar Berlijn om in Europa te beginnen, en met succes!
In Nederland stond hij op het podium metJon Allen en Waylon en in Duitsland met Vonda Shepard en Stevie Ann.

Australische blues

Cold water is het debuut album van de Australische blues en roots zanger Mia Dyson en werd uitgebracht in mei 2003.

Cold water benadrukt Mia Dyson ’s songwriting en muzikaal vakmanschap en de dynamische samenwerking tussen Mia, Dean Addison en Carl Pannuzzo. Afgezien van de zang, Mia speelt elektrisch, bariton, akoestische en lap steel gitaren op het album, evenals een beetje piano.

Cold water introduceert ook gastmuzikanten, waaronder Steve Hesketh (Sime Nugent / Dan Brodie) op Hammond en piano, Sime Nugent en Kylie Auldist op backing vocals en Jaimi Faulkner op gitaar.

Opgenomen op het album is een mooie track “St Kilda Lament”, geschreven door Ashley Davies speelde solo op akoestische gitaar.

Het album werd opgenomen door Lloyd Barratt in een lemen boerderij net buiten Daylesford en gemixt door Craig Pilkington bij Audrey Studio in Richmond.

Cold water werd genomineerd in de 2003 ARIA Awards voor ‘Best Blues en Roots’ Album

Up All Night

Zijn laatste plaat ‘Up All Night’ heeft hij opgenomen in Malaga (Spanje) met de Duitse hiphopproducer Ralf Meyer. En zijn liveband? Die komt voor een groot gedeelte gewoon uit Tilburg.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jaimi Faulkner boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie