0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jaimi Faulkner

Biografie Jaimi Faulkner

Dit jonge multi-talent uit Australie kon niet onopgemerkt blijven met zijn warme en soulful stemgeluid.

Blues, Folk en Soul

Jaimi Faulkner voordelig boeken bij Burolivemuziek.nlMet alleen zijn gitaar, een stompbox en zijn stem, brengt hij een mengelmoes van verschillende stijlen, en hiermee zijn eigen, unieke geluid.
De zanger kreeg Blues, Folk en Soul met de paplepel ingegoten

en won o.a. de ‘Bluesperformer of the Year’ award.
Hij verhuisde naar Berlijn om in Europa te beginnen, en met succes!
In Nederland stond hij op het podium metJon Allen en Waylon en in Duitsland met Vonda Shepard en Stevie Ann.

Australische blues

Cold water is het debuut album van de Australische blues en roots zanger Mia Dyson en werd uitgebracht in mei 2003.

Cold water benadrukt Mia Dyson ’s songwriting en muzikaal vakmanschap en de dynamische samenwerking tussen Mia, Dean Addison en Carl Pannuzzo. Afgezien van de zang, Mia speelt elektrisch, bariton, akoestische en lap steel gitaren op het album, evenals een beetje piano.

Cold water introduceert ook gastmuzikanten, waaronder Steve Hesketh (Sime Nugent / Dan Brodie) op Hammond en piano, Sime Nugent en Kylie Auldist op backing vocals en Jaimi Faulkner op gitaar.

Opgenomen op het album is een mooie track “St Kilda Lament”, geschreven door Ashley Davies speelde solo op akoestische gitaar.

Het album werd opgenomen door Lloyd Barratt in een lemen boerderij net buiten Daylesford en gemixt door Craig Pilkington bij Audrey Studio in Richmond.

Cold water werd genomineerd in de 2003 ARIA Awards voor ‘Best Blues en Roots’ Album

Up All Night

Zijn laatste plaat ‘Up All Night’ heeft hij opgenomen in Malaga (Spanje) met de Duitse hiphopproducer Ralf Meyer. En zijn liveband? Die komt voor een groot gedeelte gewoon uit Tilburg.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jaimi Faulkner boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties