0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Natasja – One Woman Band

Biografie Natasja – One Woman Band

Natasja – One Woman Band  is een vakvrouw pur sang en ook meteen de enige vrouw in NL die helemaal in haar eentje een avondvullende show neerzet. Begeleid op keyboard en met eigen licht- en geluidsinstallatie.

zangeres boeken of inhuren

Natasja Poels is een multi talent en fantastische zangeres. Jarenlange ervaring in topbands zoals Hollywood Boulevard, Santa Rosa en Bad Habit. Daarnaast diverse projecten als backing vocals in diverse studio’s.

Boeken of inhuren van artiesten bij Burolivemuziek.nl

Deed mee aan de tv programma’s “in de huid van” en “The Winner Takes iT All”  als Anouk imitator en deze uit ruim 3000 Anouk imitators met de recht de allerbeste Anouk sound alike noemen.

Natasja – One Woman Band boeken voor scherpste gage

Met haar one woman show brengt ze een avondvullende show waarin zij zichzelf begeleid op keyboard en compleet met licht en geluidsinstallatie verzorgt ze een fantastische avond.

coverbands en solisten boeken of inhuren

U roept het maar en Natasja speelt het. Met een ongekend groot repertoire en voor ieder wat wils vermaakt ze de aanwezige gasten. Natasja doet niets liever.

Oktoberfest en schlager artiesten

Daarnaast is Natasja als Helene Fischer tribute op de Schlagerfeesten zeer populair en zet ze als Liesl von Possenhofen menig schlager- en oktoberfest op z’n kop.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Natasja – One Woman Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie