0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Natasja – One Woman Band

Biografie Natasja – One Woman Band

Natasja – One Woman Band  is een vakvrouw pur sang en ook meteen de enige vrouw in NL die helemaal in haar eentje een avondvullende show neerzet. Begeleid op keyboard en met eigen licht- en geluidsinstallatie.

zangeres boeken of inhuren

Natasja Poels is een multi talent en fantastische zangeres. Jarenlange ervaring in topbands zoals Hollywood Boulevard, Santa Rosa en Bad Habit. Daarnaast diverse projecten als backing vocals in diverse studio’s.

Boeken of inhuren van artiesten bij Burolivemuziek.nl

Deed mee aan de tv programma’s “in de huid van” en “The Winner Takes iT All”  als Anouk imitator en deze uit ruim 3000 Anouk imitators met de recht de allerbeste Anouk sound alike noemen.

Natasja – One Woman Band boeken voor scherpste gage

Met haar one woman show brengt ze een avondvullende show waarin zij zichzelf begeleid op keyboard en compleet met licht en geluidsinstallatie verzorgt ze een fantastische avond.

coverbands en solisten boeken of inhuren

U roept het maar en Natasja speelt het. Met een ongekend groot repertoire en voor ieder wat wils vermaakt ze de aanwezige gasten. Natasja doet niets liever.

Oktoberfest en schlager artiesten

Daarnaast is Natasja als Helene Fischer tribute op de Schlagerfeesten zeer populair en zet ze als Liesl von Possenhofen menig schlager- en oktoberfest op z’n kop.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Natasja – One Woman Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties