0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Hans Kwakkernaat

Biografie Hans Kwakkernaat

Hans Kwakkernaat is een van de meest gerespecteerde jazz-pianisten in Nederland. Hij begon zijn professionele carrière aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem (ArtEZ Conservatorium) waar hij cum laude afstudeerde.

Jazz pianist boeken of inhuren

Hans heeft het podium gedeeld met nationale en internationale artiesten zoals Bobby Durham, James Moody, Bob Mintzer, TC Monk Jr, Tony Williams, Arturo Sandoval, Charley Green, Kenny Wheeler, Ronald Douglas, Ruud Brink en vele anderen.

Boek een jazz solist

Hans is een veelgevraagd pianist in de jazz scene, plus eigen bands oa Tribute to Oscar Peterson, de Masha Bijlsma band, Blindfoldtest, en al meer dan 20 jaar de pianist van de Guus Tangelder Big Band en heeft verder veel pop zang masterclasses en lessen begeleid.

Hans Kwakkernaat boeken voor scherpste gage

In 2012 hebben zij een album opgenomen in de legendarische HGBS Studio (voorheen MPS Studio) in Villingen, Duitsland, waar onder andere Monty Alexander en Oscar Peterson zelf, hen voorgingen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Hans Kwakkernaat boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties