0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Serge Naberman solo

Biografie Serge Naberman solo

Serge Naberman solo te boeken! Hij is bekend geworden als de gitarist bij de begeleidingsband van cabaretier Najib Amhali, Plussupportact.  Nu dus ook solo te boeken als Rock ‘N Roll Troubadour met de grootste rockhits.

Solo, duo en trio artiesten boeken of inhuren

Serge stond als kind al voor de spiegel zijn idolen te playbacken met een plastic gitaartje. Niet wetende dat hij later zijn boterham in de muziekindustrie zou gaan verdienen.

band en artiesten boeken

Speelde bij Rebelstar, Mooie Meneren en tourde een aantal jaren met plussupportact langs alle grote en kleine theaters van Nederland. Is nog net niet op het podium geboren maar wél een ras artiest.

Simpel online jouw zanger boeken of inhuren

Hij staat het liefst op het podium dan waar ook. Maakt muziek, speelt muziek en zingt muziek. De beste rockcovers van de laatste decennia vuurt Serge op je af.

Serge Naberman solo boeken voor scherpste gage

Zanger, entertainer en bovenal een gewaardeerd muzikant. Geniet van het top 100 repertoire. Geniet van Serge. Geniet!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Serge Naberman solo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties