0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
IDOLS FINALE ON STAGE | TRIO

Biografie IDOLS FINALE ON STAGE | TRIO

Julia van Helvoirt, Bram Boender & Mitch Lodewick konden elkaar nog niet maar gingen alle drie onafhankelijk van elkaar mee doen aan Idols. Het prachtige deed zich voor dat deze drie toppers tegenover elkaar stonden in de finale waar zangeres Julia won en de twee mannen tweede en derde werden.

Het was een muzikaal avontuur, ze leerde allemaal verschillende aspecten van een goede artiest. Ze gaven hierna aan dat ze ook samen te boeken zijn.

Indrukwekkend geluid

Alle drie hebben de artiesten hun eigen indrukwekkend geluid, deze komt prachtig uit wanneer zij samenwerken.De persoonlijkheden komen in de muziek naar voren ook wel Harmonieus in samen zang, Nederlandstalig, fris, krachtig maar vooral vernieuwend in zang.

Boeken muzikaal Idols trio

Julia, Bram, Mitch alle drie de finalisten van Idols bundelen graag hun stemmen in een trio voor uw show & evenement. Alle drie de finalisten van Idols 2017 zijn nu samen te boeken bij burolivemuziek.nl en zorgen voor een te gekke avond!

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je IDOLS FINALE ON STAGE | TRIO boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties