0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Duo L’atmosphère

Biografie Duo L’atmosphère

Duo L’atmosphère is hét perfecte duo als u op een aangename volume een sfeervol feest wilt hebben. Daarnaast zijn de beide heren altijd zeer netjes gekleed naar de setting van het feest.

Solo, duo en trio artiesten boeken of inhuren

De heren zijn gespecialiseerd in het verzorgen van livemuziek voor bruiloften, diner dansant, jubilea, diners, recepties en privé feesten bij u thuis of elders.

Coverband of artiest boeken

Naast een zeer breed en sfeervol repertoire hebben de heren een verzorgd voorkomen, zijn uitermate keurig in de omgang en spelen de pannen van het dak. Wat wilt u nog meer van deze 2 mans band.

Duo L’atmosphère boeken voor scherpste gage

Enthousiasme, humor en spontaniteit gaan hand in hand met verfijnde muzicule en het aanvoelen van de juiste sfeer.  Van sfeervolle achtergrond tot een spetterend feest waarbij flink gedanst word.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Duo L’atmosphère boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties