0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
On The Rocks Duo

Biografie On The Rocks Duo

Twee enthousiaste muzikanten, beiden voorzien van microfoon en gitaar, met begeleiding van een backing track, maken op een vernieuwende wijze van ieder feestje een spetterende party!

Solo en duo artiesten boeken of inhuren

On the Rocks Duo bestaat uit Eleën Bartholomeus & Marcel Marell en zijn een swingend duo uit Limburg met een zeer breed repertoire. Zij spelen een mengeling van moderne (pop)songs, Foute disco hits, best of rock hits en uiteraard de bekende feestknallers.

Coverbands boeken

Dit duo heeft een eigen geluids- en lichtinstallatie en kan zo de meeste boekingen self supporting spelen zonder tussenkomst van een geluidsbedrijf zodat de prijs lekker scherp blijft.

On The Rocks Duo boeken voor scherpste gage

Multi inzetbaar voor de meest uiteenlopende feesten. Van bruiloft, personeelsfeest tot een zelfs een feestje in je woonkamer. Alles is op maat aan te passen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je On The Rocks Duo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties