0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Gasten

Biografie De Gasten

De Gasten zijn een volledig snoerloos en daardoor zeer mobiel trio (duo ook mogelijk). Ze spelen vocale jazz, rock & roll en pop classics in de beste traditie van de fifties, sixties en seventies.

Mobiel muziek boeken of inhuren

Het duo of trio is zeer geschikt voor privéfeest, bruiloft, braderie, receptie of eigenlijk overal waar een gezellige noot te waarderen valt. Ze brengen in ieder geval sfeer.

Boek een trio

Ze kunnen op de voorgrond spelen of juist op de achtergrond. Ze brengen sowieso sfeer op ieder niveau. En door hun aanpasbare geluidsniveau is er nog voldoende ruimte tot praten met elkaar.

De Gasten boeken voor scherp gage

Toch een grotere locatie waar het noodzakelijk is om iets meer versterkt te spelen? Geen probleem. Desnoods neemt het trio een kleine geluidsset mee.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Gasten boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties