0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Monique Smit en Tim Douwsma

Biografie Monique Smit en Tim Douwsma

hebben een paar dingen gemeen en daar zit zeker hun gedrevenheid en passie voor entertainment en muziek bij.
Ze zijn gezegend met een Multi talent en ze zijn al vroeg in aanraking gekomen met de showbizz. Ze hebben de bekende klik en het is dan ook geen toeval dat ze samen een duo vormen.

2 Multi talenten samen

Monique Smit werd onlangs door kinderen gekozen tot meest favoriete TV presentatrice, waardoor zij de Mediasmarties Award 2012 in ontvangst mocht nemen en presenteert al vijf jaar het populaire TV programma ‘Kids Top 20’

Presentator en acteur

Tim Douwsma speelde een kleine rol in de Nederlandse speelfilm “De Hel van ‘63” en in de tv-serie ’Zaak Zappendael’. Hij is presentator van het programma ‘Karaoke Kids’ en bracht eveneens al een flink aantal singles op zijn naam. Hij was onlangs ook één van de deelnemers aan ‘De Beste Zanger Van Nederland’.

Tim Douwsma is ook solo te boeken
Evenals Monique Smit

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Monique Smit en Tim Douwsma boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties