0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Monique Smit

Biografie Monique Smit

Monique Smit werd bekend op televisie met het programma Gewoon Jan Smit, een realitysoap van haar broer Jan Smit.
In het voorjaar van 2007 deed ze mee aan het programma Just The Two Of Us, waarin ze onder professionele begeleiding een muzikale carrière begon.

boeken van bands en artiesten

Haar partner in dat programma was Xander de Buisonjé  en helaas verloren ze de finale van Edwin Evers en zijn partner Berget Lewis.

Zangers en zangeressen boeken of inhuren

Monique Smit presenteert al vijf jaar het populaire TV programma Kids Top 20 ook was ze te zien als presentatrice van het nieuwe programma ‘Mijn Vader Is De Beste’.
In 2008 debuteerde Monique als zangeres met het album Stel Je Voor, in 2010 gevolgd door het album Verder. Van beide albums verschenen meerdere singles.

Boek simpel online de beste artiesten

Drie jaar geleden ontstond bij Jan Smit het idee om iets te gaan maken voor de allerkleinsten onder ons: kinderen in de leeftijd van 2 t/m 5 jaar. Het is inmiddels uitgegroeid tot een uniek project, getiteld 2 Kleine Kleutertjes.

Monique Smit boeken voor scherpste gage

Daarnaast scoorde de blonde zangeres meerdere hits, die allemaal voorbij komen tijdens haar live optredens! Haar catchy tracks ‘Blijf Je Vanavond’, ‘Dans’, ‘Een Zomeravond Met Jou’ (duet met Tim Douwsma) en ‘Mooier Dan Mooi’ worden afgewisseld met een Volendam Hitmedley.

Sfeer gegarandeerd! 

Andere volendamse artiesten en bands zijn o.a.
George Baker
3 Js
BZN tributeband Mon Amour
Nick en Simon

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Monique Smit boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties