0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Tim Douwsma

Biografie Tim Douwsma

Tim Douwsma wordt op 4 november 1987 geboren in Drachten en groeit op tot een multi-getalenteerde jongeman. Sportief, creatief én muzikaal.

Bekende zanger boeken

Na de middelbare school kiest Douwsma voor de sportopleiding het CIOS en doet daarnaast modellenwerk, maar zijn liefde voor muziek en acteren blijft.
Al snel stopt Tim met school om zich volledig te richten op acteren, zingen en dansen.

Tim is een Multi talent

In het najaar van 2007 deed Douwsma mee met de talentenjacht So You Wanna Be a Popstar en bij de audities zong hij Laura van Jan Smit en  I Believe I Can Fly van R. Kelly.
Tim werd uiteindelijk vijfde.

zangers boeken tegen scherpste prijzen

Tim Douwsma maakte tussen 2007 en 2014 diverse singles en waaronder een aantal duetten met Monique Smit en ook presenteerde Tim het tv-programma Karaoke Kids op Z@pp.

Musical Grease

In 2015-2016 speelt Tim de rol van Danny Zuko in de musical Grease en in december 2015 presenteert Tim het kinderprogramma Cup Cake Cup bij AvroTros

Tim is ook samen met Monique Smit te boeken. Deze informatie vind je hier.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tim Douwsma boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties