0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Tim Douwsma

Biografie Tim Douwsma

Tim Douwsma wordt op 4 november 1987 geboren in Drachten en groeit op tot een multi-getalenteerde jongeman. Sportief, creatief én muzikaal.

Bekende zanger boeken of inhuren

Na de middelbare school kiest Douwsma voor de sportopleiding het CIOS en doet daarnaast modellenwerk, maar zijn liefde voor muziek en acteren blijft.
Al snel stopt Tim met school om zich volledig te richten op acteren, zingen en dansen.

Zangers en Zangeressen bij Burolivemuziek.nl

In het najaar van 2007 deed Douwsma mee met de talentenjacht So You Wanna Be a Popstar en bij de audities zong hij Laura van Jan Smit en  I Believe I Can Fly van R. Kelly.
Tim werd uiteindelijk vijfde.

Tim Douwsma boeken voor scherpste gage

Tim Douwsma maakte tussen 2007 en 2014 diverse singles en waaronder een aantal duetten met Monique Smit en ook presenteerde Tim het tv-programma Karaoke Kids op Z@pp.

bands en artiesten boeken

De poweract show van Tim is gevuld met nummers als bijv. “Sexy als ik Dans”, ”Een Zomeravond met jou”,  “Wil  je bij me blijven  slapen”, “Beauty and the Brains”, “Het Gevoel”

Tim is ook samen met Monique Smit te boeken. Deze informatie vind je hier.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tim Douwsma boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie