0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
René Froger

Biografie René Froger

René Froger is geboren in Amsterdam op 5 november 1960 als zoon van Jan (Bolle Jan) en Mien Froger.

Café Bolle Jan

In het voorjaar van 1984 kwam de eerste single van René Froger uit, getiteld “My hitparade”, een medley van Tony Christie-hits. De single werd echter geen groot succes. In 1987 kwam de single Love Leave Me uit en werd een bescheiden hit.

Alles kan een mens gelukkig maken

Echter een jaar later zong hij tijdens het afscheid van Adam Curry, bij het tv programma Countdown op Veronica, het nummer “Winter in America” en dit werd de landelijke doorbraak van René als zanger. De single bereikte de vijfde plaats in de Top 40 en de tiende plaats in de Nationale Hitparade.

De Toppers in concerts

Daarna ging het snel met René en na René’s eerste nummer 1 hit, welke hij in 1989 scoorde met het nummer “Alles kan een mens gelukkig maken”, als gastzanger bij Het Goede Doel, kwam de carrière van René in een stroomversnelling.

Hitsingles

Van de single werden driehonderdduizend exemplaren verkocht, waarvoor Froger een drievoudige platina single in ontvangst mocht nemen.

De bekendste hits van René Froger zijn o.a. “are you ready for loving me”, “Just say Hello”, “This is the moment” en Nobody else”.
Maar daarnaast een veelvoud aan iets minder bekende hits en gewonnen prijzen waaronder een Edison voor beste Album.

Oppertopper

René Froger is één van Neerlands beste Nederlandse zangers en tevens ‘oppertopper’ bij de Toppers in Concertreeksen die ieder jaar 10duizenden mensen in de Amsterdam Arena op de been brengt…

Mogelijkheden:
Het optreden van René Froger duurt 30 min. en kan mét of zonder achtergrondkoor De Frogettes.
Daarnaast behoort een miniconcert van 75 min. incl. band en Frogettes tot de mogelijkheden.

Andere Toppers zangers zijn:

Jeroen van der Boom
Gerard Joling
Gordon

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je René Froger boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties