0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Henk en Henk (goede doel)

Biografie Henk en Henk (goede doel)

Henk en Henk is een Nederlands gelegenheids-zangduo, bestaande uit Henk Westbroek en Henk Temming, frontleden van Het Goede Doel.
In 1982 had Henk en Henk een grote hit met “Sinterklaas, wie kent hem niet”. In 2013 werd de single opnieuw uitgebracht.

Bekendste band uit de jaren 80

In 1979 werd de band Het Goede Doel opgericht en in 1982 volgde de echte grote doorbraak met de single ‘Gijzelaar’, snel gevolgd door de klapper ‘België’. Datzelfde jaar scoren Henk & Henk een grote hit met ‘Sinterklaas wie kent hem niet’.

Reünieconcert in de Heineken Music Hall

In 1991 viel Het Goede Doel uit elkaar en beide heren stortten zich op een solocarrière. Aangezien de heren in de beginjaren redelijk wat ruzie hadden, zat een hereniging er niet in, maar in december 2001 treden de heren weer samen op tijdens een succesvolle reünie van Het Goede Doel. Dat alles onder het motto ’10 jaar gelukkig uit elkaar’.

Feest der herkenning

In een show van 30 minuten komen alle goede doel hits voorbij en mag gezien worden als een feest der herkenning voor iedereen die de jaren 80 beleeft hebben.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Henk en Henk (goede doel) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties