0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
PROOST!

Biografie PROOST!

PROOST! neemt je mee in een muzikaal avontuur met meer dan 120 super hits uit heden en verleden. Avond na avond brengt PROOST! een knallende en energieke show waarin de lekkerste hits verweven in de vetste medleys, CO2, Confetti en vlammen je om de oren vliegen!!

Allround coverband boeken of inhuren

Deze band bestaat uit 6 top muzikanten die elk optreden voor 100% IN THA PARTY MODE zijn! Ze staan klaar om samen met jou een uitzinnige avond te beleven waarin compleet uit je dak gaan een vereiste is!

feestband boek je simpel online

Het PROOST! Stagedesign, bestaande uit verlichte decorstukken, de uitgebreide techniek en een sterk staaltje muziek, maken dit alles tot één geheel!
“EEN MUZIKAAL AVONTUUR MET MEER DAN 120 SUPERHITS!!”

PROOST! boek je tegen de scherpste prijs

Zie je het publiek springen, dansen en zingen? Dan weet je zeker dat PROOST! in the house is!

Gerelateerde artiesten bij Burolivemuziek:

Boulevard
Fl!ppen
Daredevils
Exposure

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je PROOST! boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties