0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Wolkenbruch

Biografie Wolkenbruch

Wolkenbruch – nicht schön aber gut. Drie ervaren „Profimusiker“ trakteren hun publiek op een Super Live Show. Absolute „Spitze“ uit Oostenrijk.

Repertoire

Arno, Josef en Bernhard vormen samen het Trio Wolkenbruch en spelen van actuele Charthits, Partyklassiekers, Mega-Oldies, Rocksongs, Schlagerparty, tot natuurlijk waar ze voor naar Nederland komen „Volkstümlichen Stimmungsknallern“.

Absolute “spitze” uit Oostenrijk tegen de scherpste prijs!

Met hun indrukwekkende muzikale kwaliteiten, enthousiasme en inzet bespelen de drie begenadigde muzikanten feestenten, openairs en discotheken met hun avondvullende show.

Gerelateerde Oostenrijkse volksmuziek/Oktoberfest artiesten:

Die Junge Zillertaler
Alpenpower
Ein Prosit!
Dieter Koblenz
Die Tolle Leute

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Wolkenbruch boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties