0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Alpenpower

Biografie Alpenpower

Alpenpower is doorgegaan onder de nieuwe naam Tiroler Teufel.

Alpenpower is de nieuwe formatie van Peer Heiligers, de frontman van de Palemiger Spatzen. Samen met collega’s Andy Wetzler (bas) en Rene Haustermans (gitaar) is het trio nu ook in kleine formatie te boeken.

Leden van Palemiger Spatzen

U krijgt aan repertoire wat u gewend bent van de Palemiger Spatzen, namelijk Oostenrijkse meezingers in alle soorten en maten, waarbij de steirische harmonica wederom de hoofdrol heeft. Denk aan lange meezingmedleys en covers van onder andere De Palemiger Spatzen, de Alpenrebellen, de Klostertaler en de Schurtzenjager.

Muzikale herkenning

Dit trio laat menige polonaisewens in vervulling gaan en laat u niet van de wijs brengen; het zal een feest worden. Ieder oktober-, schlager- of Tirolerfest zal zeker een feest worden met dit trio. Zoals het hoort.

Ook de Palemiger Spatzen kunt u gewoon boeken, welke hier vermeld staan bij de bands.

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Alpenpower boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties