0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Tiroler Teufel

Biografie Tiroler Teufel

Der Tiroler Teufels zijn Peer Heiligers en Christian van Os wiens leven al snel in het teken stond van de polka muziek.
Peer is vooral bekend geworden met de Palemiger Spatzen en Christiaan haalde vroeger de kasten van zijn moeder al leeg om op de potten en pannen te spelen.

Oktoberfest artiesten

Honderden podia hebben ze betreden en daarmee één van de meest geboekte acts op Oktoberfesten en bierfesten hierbij zijn ze niet alleen in Nederland gebleven. Ze stonden zelf in Oostenrijk te feisten! Ik zou zeggen een geweldige act om te boeken.

Polka muziek boeken

Peer “mit seiner steirische” en Christian “on drums” aldus samen: Tiroler Teufel nu te boeken bij burolivemuziek.

Dat betekend Feisten, Feisten, Feisten menschen!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tiroler Teufel boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties