0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Maikel ten Voorde

Biografie Maikel ten Voorde

De op 7 augustus 1989 geboren Enschedeër begon zijn zangcarrière heel voorzichtig op 15 jarige leeftijd. Hij bracht meerdere singles uit waaronder het thema- liedje ‘Mijn Vriend Sinterklaas’ dat uitgroeide tot een Platina plaat. Hierdoor werd Maikel uitgenodigd bij diverse tv programma’s als Koffietijd en EditieNL.

Bekende zanger boeken

Na zijn succes bij het SBS6 programma Beat It had Maikel de smaak weer te pakken. In Maart 2017 kwam zijn eerste single sinds tijden uit getiteld ‘Als Het Om De Liefde Gaat’. De single werd goed ontvangen bij het publiek en hij wist met dit nummer iedereen op de dansvloer te krijgen.

Beluister Maikels nieuwste single

Zijn nieuwe single getiteld ‘Jij Bent Als De Zomer’ doet het op dit moment erg goed in het land en op diverse landelijke en lokale radiostations. Tijdens zijn optredens brengt hij een breed repertoire passend bij het aanwezige publiek.

Recent kwam zijn nieuwste single uit getiteld ‘Jij Bent Als De Zomer’. De single doet het erg goed bij diverse radiostations en zorgde er zelfs voor dat Maikel tot RegioHeld werd uitgeroepen bij RadioNL.

Op 1 Oktober geeft Maikel voor het eerst een concert in ’t Bölke in Enschede. Hier zal hij samen met een liveband zich van zijn beste kant laten zien. Uiteraard zal hij tijdens dit concert naast zijn eigen liedjes ook nummers als Mag ik dan bij jou, My Way, Du, Ik Leef Niet Meer Voor Jou en Sweet Caroline ten gehore brengen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Maikel ten Voorde boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties