0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Maikel ten Voorde

Biografie Maikel ten Voorde

De op 7 augustus 1989 geboren Enschedeër begon zijn zangcarrière heel voorzichtig op 15 jarige leeftijd. Hij bracht meerdere singles uit waaronder het thema- liedje ‘Mijn Vriend Sinterklaas’ dat uitgroeide tot een Platina plaat. Hierdoor werd Maikel uitgenodigd bij diverse tv programma’s als Koffietijd en EditieNL.

Bekende zanger boeken

Na zijn succes bij het SBS6 programma Beat It had Maikel de smaak weer te pakken. In Maart 2017 kwam zijn eerste single sinds tijden uit getiteld ‘Als Het Om De Liefde Gaat’. De single werd goed ontvangen bij het publiek en hij wist met dit nummer iedereen op de dansvloer te krijgen.

Beluister Maikels nieuwste single

Zijn nieuwe single getiteld ‘Jij Bent Als De Zomer’ doet het op dit moment erg goed in het land en op diverse landelijke en lokale radiostations. Tijdens zijn optredens brengt hij een breed repertoire passend bij het aanwezige publiek.

Recent kwam zijn nieuwste single uit getiteld ‘Jij Bent Als De Zomer’. De single doet het erg goed bij diverse radiostations en zorgde er zelfs voor dat Maikel tot RegioHeld werd uitgeroepen bij RadioNL.

Op 1 Oktober geeft Maikel voor het eerst een concert in ’t Bölke in Enschede. Hier zal hij samen met een liveband zich van zijn beste kant laten zien. Uiteraard zal hij tijdens dit concert naast zijn eigen liedjes ook nummers als Mag ik dan bij jou, My Way, Du, Ik Leef Niet Meer Voor Jou en Sweet Caroline ten gehore brengen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Maikel ten Voorde boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie