0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Heidi und die Heino’s

Biografie Heidi und die Heino’s

Heidi und die Heino’s bestaat uit Tony Neef, Brigitte Nijman en Rolf Koster.

Riesen Schlagerfest!

Ich bin wie Du, origineel ooit vertolkt door Marianne Rosenberg en één van de bekendste exponenten van het duitse muzikale erfgoed klinkt in de hernieuwde uitvoering van de gelegenheidsformatie Heidi und die Heino’s als nooit tevoren.

Bekende musicalsterren

Wat eind 2002 begon als een grap, werd in korte tijd een rage! In ruim een half uur gaat onder de noemer ‘Jetzt geht die Party richtig loss’ het gehele Duits Cultureel Erfgoed als een sneltreinvaart aan je voorbij.

Bekendste schlager hits

Met de grootste schlagerhits als ‘Rosamunde’, ‘Fiësta Mexicana’, ‘Du’ en Ein bisschen frieden’, wordt ieder evenement een geslaagd feest.

Festival der Liebe

En deze toppers, bekend van radio/tv en vele musicals, doen er met gemak nog een schepje bovenop en maken van ieder Schlagerfest ein Supertolles Party!!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Heidi und die Heino’s boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties