0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
André Hazes jr.

Biografie André Hazes jr.

André Hazes Jr. is geboren in Woerden op 21 januari 1994 en is ook wel bekend als Dré of Dreetje Hazes, vernoemd naar zijn beroemde vader André Hazes.

Bekende zangers en zangeressen boeken

In 2004 overleed de volksheld André Hazes en zijn zoon, toen nog Dreetje Hazes, hield tijdens de afscheidsceremonie een emotionele toespraak voor zijn vader.

Bekend van hitsingle ‘Leef’

Voor het televisieprogramma In duet met Hazes zong André Hazes jr. het in 1988 geschreven nummer ‘bedankt mijn vriend’. Dit duet met vader en zoon kwam in oktober 2007 op nummer 1 in de Nederlandse top 40

volksartiesten boeken of inhuren

In december 2007 deed hij mee met de kinderversie van Sterren Dansen op het IJs, Kinderen Dansen op het IJs, speelde hij in 2009/2010 de gastrol Bram Barends in de soapserie Onderweg naar Morgen en in 2013 was André Hazes jr. jurylid bij het SBS6-programma Bloed, Zweet & Tranen.

André Hazes jr. boeken voor scherpste gage

Op 13 december 2013 werd zijn soloalbum uitgebracht, in navolging van zijn single Mijn beste vriend die op 25 november 2013 uitkwam.

Voorlopig heeft André Hazes jr. zijn grootste hit gescoord met de single ‘Leef ‘, waar Bartho Braat in de videoclip de hoofdrol speelt.

fotocredits: www.williamrutten.com

Artiesten uit Bloed, Zweet en Tranen zijn o.a.

Henk Dissel
John West
Jeffrey Heesen

Andere Nederlandstalige artiesten zijn o.a.

Nielson
Jan Smit
Diggy Dex
Rob de Nijs

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je André Hazes jr. boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties