0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
André Hazes

Biografie André Hazes

André Hazes is geboren in Woerden op 21 januari 1994 en is vernoemd naar zijn beroemde vader André Hazes. In 2004 overleed deze volksheld en het duurde maar een paar jaar voordat de zoon in de voetsporen van zijn vader zou treden.

Bekende zangers en zangeressen boeken

Nog maar 26 jaar; dat zou je niet verwachten als je puur naar zijn staat van dienst kijkt. Maar hij begon natuurlijk jong. Op zijn dertiende scoorde hij zijn eerste nummer 1-hit; Bedankt Mijn Vriend, een postuum duet met zijn vader.

Volkszanger boeken

Zeven jaar later verscheen zijn eerste album Mijn Beste Vriend, en al voor zijn 25e had hij er vier uitgebracht. Leef (2016) bereikte nummer 2, opvolgers Wijzer (2017) en Anders (2018) schoten allebei naar nummer 1.

Tussendoor werd André overladen met goud, platina en prijzen zoals Buma Awards, een Edison en de 100%NL Publieksprijs.

Bekend van hitsingle ‘Leef’

Voor het televisieprogramma In duet met Hazes zong André Hazes jr. het in 1988 geschreven nummer ‘bedankt mijn vriend’. Dit duet met vader en zoon kwam in oktober 2007 op nummer 1 in de Nederlandse top 40

André Hazes boeken voor scherpste gage

In december 2007 deed hij mee met de kinderversie van Sterren Dansen op het IJs, Kinderen Dansen op het IJs, speelde hij in 2009/2010 de gastrol Bram Barends in de soapserie Onderweg naar Morgen en in 2013 was André Hazes jr. jurylid bij het SBS6-programma Bloed, Zweet & Tranen.

Artiesten boeken of inhuren

André is onafgebroken ambitieus, geeft hij toe. “Alles moet gróóts. Sinds dit jaar investeer ik steeds meer in mijn liveshows en stop daar serieus geld in. Aan een nieuw bandlid, of nog meer vuur en special effects.

Bezoekers moeten een wauw-effect beleven. De tijd van het alleen van je stem moeten hebben is voor mij een beetje klaar. Ik vind het leuk om uit te pakken, beelden terug te zien op social media van fans en te denken: dat is mijn show! De aankomende 25 jaar moet het groeien tot iets dat nog nooit vertoond is. Dat is mijn doel!”

fotocredits: Set Vexy

Artiesten uit Bloed, Zweet en Tranen zijn o.a.

Henk Dissel
John West
Jeffrey Heesen

Andere Nederlandstalige artiesten zijn o.a.

Nielson
Jan Smit
Diggy Dex

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je André Hazes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie