0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Nick Nicolai

Biografie Nick Nicolai

Bij Nick Nicolai zit zingen in zijn hele lijf, van top tot teen, van boven naar beneden. Geboren op 11 december in 1997 in Gouda, begon hij als klein mannetje al te dansen als hij muziek hoorde. Een paar jaar later maakte hij de drums met zijn vader onveilig. Hij begon met zingen op de bruiloft van familie. Hij groeide op met veel zingen maar deed het ook vaak als “uitlaat klep” omdat hij gepest werd omdat hij fors was. Van jaren gepest te zijn tot verhuizingen omdat de buren last hadden, greep Nick zijn kans en deed auditie voor HGT.

zangers en zangeressen “Holland’s Got Talent” boeken

Een paar weken terug bij zijn auditie, blies hij de jury en het publiek omver met zijn versie van Etta James’ At Last. Hij was in een klap de Nederlandse Paul Potts en Susan Boyle: zo’n stem had Nederland nog niet eerder gehoord uit een jonge man als deze meneer.

(cover)bands en artiesten boeken

Het Nummer wat hij zong werd gelijk vertaald naar het engels en in twee versies op videoplatform geplaatst. Het duurde niet lang maar veel mensen ontdekte de jonge man uit Haastrecht.Na dit nummer heeft hij nog meer prachtige nummers gezongen onder andere “At Last” en “A Change Is Gonna Come” dit allemaal bij HGT.

Boek een zanger.

Zijn passie ligt bij de nummers met “The feeling” van de jaren 50/60. Bij dit muziekgenre kan Nick zijn hart kwijt. Door deze passie bij HGT te laten merken heeft hij het Inmiddels voor elkaar gekregen om met Alain Clark het podium in de schouwburg te betreden. Gouda heeft er inmiddels van kunnen genieten. Nu jij nog!

Boek daarom nu snel en voordelig bij Burolivemuziek.nl om ook versteld te staan van deze geweldige zanger en zijn prachtige hoge stem.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Nick Nicolai boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties